Over mij

harry 4- webformaatSinds 1991 zit ik in het vak. Vanaf dat moment heb ik diensten verricht voor uiteenlopende opdrachtgevers. De eerste jaren op het gebied van projectmanagement en interim-management. De laatste jaren op de gebieden van veranderkunde en coaching. Ik vervul verschillende rollen om klanten te helpen dit zijn: begeleider van veranderingen, trainer, coach en facilitator.

Naast het werk voor klanten geef ik les aan de Hogeschool van Utrecht (veranderkunde) en verricht ik onderzoek naar de veranderkundige aspecten van onderwijsinnovatie.

Ik wil in mijn werk zinvolle bijdragen leveren die maatschappelijk van betekenis zijn. Ik focus me op het hoger onderwijs.

Mijn streven is continue vakmanschap tonen.

Quotes van enkele opdrachtgevers

“Harry heeft een veranderingsproject weer vlotgetrokken in onze organisatie, doordat hij projectmatige en veranderkundige ervaringen heeft geïntegreerd. De loyaliteit van medewerkers richting hem, hebben positief gewerkt op de veranderbereidheid. Daarnaast heeft hij een positieve bijdrage geleverd door kennis aan de groep projectmanagers over te dragen over veranderkundige concepten”

Ellen Claessen, directeur procesinnovatie ArboNed, februari 2004

“Bij Albert Heijn is gedragsverandering van projectmanagers een belangrijk speerpunt. Wat ik waardeer in Harry is dat hij goed luistert naar wat er bij ons speelt en daarop zijn bijdrages afstemt. Ik heb niet het gevoel dat we cultuurvreemde dingen doen, maar wel het gevoel dat we op een positieve wijze de cultuur aan het veranderen zijn.”

A. Bokkinga, Manager projectmanagementpool Albert Heijn IT, mei 2005

Meer informatie over mijn CV? Neem dan contact op.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s