Samenwerking

IMG_1583 kleinIn mijn visie is samenwerking essentieel. Als individu kan je heel veel bereiken, maar samen kom je toch over het algemeen verder. Hieronder staat aangegeven met welke organisaties ik regelmatig samenwerk om diensten te kunnen verlenen in de sector onderwijs.

Van Aetsveld is gespecialiseerd in verander- en projectmanagement. Sinds 2001 werk ik voor en samen met Van Aetsveld aan verschillende opdrachten. Zij zijn één van de weinige bureaus in Nederland die in staat is verander- en projectmanagement te verbinden.

Voor specifieke problemen en uitdagingen in teams werk ik met Mensen in bedrijf samen. Specialisaties zijn onder andere: conflicten in teams en interculturele teams.

Trainingsacteurs maken bepaalde interactiepatronen en communicatieproblemen snel helder. Zij zorgen voor een snelkookpan om feedback te kunnen geven aan groepen of individuen. Dubbel E Acteerservice levert professionele trainingsacteurs die ze zelf opleiden.

Op het gebied van veranderkunde ben ik geïnspireerd door prof. Thijs Homan. Thijs heeft een verfrissende visie op organisatieverandering. Ik heb ook onderzoek gedaan naar veranderingen in organisaties onder zijn begeleiding.

Alle personen die een masterclass Teamrollen van Belbin hebben gevolgd zijn lid van het Teamrolgilde. De samenwerking bestaat uit het uitwisselen van ervaringen over hoe diversiteit in teams benut kan worden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s